Після запуску чатів Instagram та Olx ми отримали багато ваших відгуків і побажань, тому відразу взялися їх реалізовувати, а також поліпшили багато внутрішніх функцій чатів та в цілому провели не мало оптимізацій про пришвидшенню роботи системи. Загалом за ці два тижні закрили 55 задач і це тільки те що встигли хоча б оформити, взагалі їх було більше.

Оптимізація роботи чатів та інтеграції з Instagram, Olx

Фільтри в чатах (дата, теги, джерело)
Тепер всі чати можна фільтрувати, робити вибірки за конкретні дати, фільтрувати по джерелу – олх, телеграм, вайбер чи інстаграм. Можна тегувати клієнтів і потім фільтрувати їх по цих тегах в чатах.

Сортування статусів в чатах
Продовжуючи працю над створенням воронок, ми додали можливість сортувати статуси чатів. Тепер ви можете задати потрібну черговість в статусах і будувати свою воронку продажів 🙂

Посилання на різні соц.мережі та додаткові телефони
Допрацювали трохи картку клієнта, тепер у вас є можливість додати посилання на різні їх профілі в соц.мережах та додати додаткові номери телефонів.
А також створили кнопки швидкого доступу до чатів прямо з картки клієнта, якщо вам потрібно йому написати.

Спливаючі сповіщення про нові повідомлення
Окрім звукового сигналу, ми додали ще й спливаючі повідомлення про нові повідомлення в чатах. Вони будуть зʼявлятися у всіх розділах, окрім самих Чатів)

Віртуальний склад
Назвали це віртуальним складом, бо не придумали кращу назву :)) Цю функцію в нас просили вже дуже давно і дехто навіть відмовились з нами працювати через її відсутність. Сподіваюсь вони повернуться) Про що йде мова. Тепер, у вас є можливість передавати на сайт та маркетплейси “сумарні” залишки по складах. Наприклад, у вас є якась кількість товару, частина з якого зберігається в роздрібному магазині, частина на складі, а частина у постачальника, але це все ваш товар і ви можете його відправити клієнту з будь-якого складу. Раніше у нас була можливість передавати залишки на сайт тільки з одного складу. А тепер ви можете вибрати з яких складів треба передавати кількість, вони будуть сумуватися і відправлятися загальним числом) Користуйтеся)

Зміна складу товару при додаванні продажу
В рамках функціоналу по віртуальному складу, додали можливість “на літу” змінювати склад з якого треба продати товар просто натиснувши на назву складу.

Інші оновлення
► Підправили трохи шаблони документів
► Додали фільтри у видалених товарах
► Контроль оплати в Укрпошті для зарахування наложки на IBAN рахунок
► Фільтр по дню народження дитини в Клієнтах

Зараз в нас почався період “доопрацювання” наявного функціоналу і в загалі на цей спринт в нас висіть 71 задача, подивимося що встигнемо зробити. 🙂

Всім миру та процвітання!

16.09.2024