Додаткові поля в Продажах, Товари в поставках з Excel, Інтеграція з системою лояльності

Друзі, спершу прошу вибачення за незручності, які виникли протягом цього місяця. 🙁 (якщо ви їх відчули 🙂 ) Ми випустили за цей час просто безліч оновлень, і не завжди це проходило гладко… Але ми змогли раз в 10 збільшити швидкість опрацювання і редагування продажів, швидкість оновлення товарів та багато іншого. Якщо у вас товарів не багато, то ви цього і не відчули, але у кого десятки тисяч товарів і продажів, думаю відчули різницю 🙂

Додаткові поля для Продажів

Нас дуже часто просили можливість додавати додаткові поля до Продажів.. то людям якісь посилання треба додавати, то якісь службові примітки, то ще щось. Ми всім рекомендували вносити це в поле Коментар, але їм це не подобалось чомусь)) тому ми таки додали цю можливість. Тепер ви це можете зробити в Налаштунках\Довідники.

Інтеграція з системою лояльності для клієнтів – LoyalCard

З радістю анонсую нову інтеграцію, а саме з системою LoyalCard. Ми ще в процесі розробки своєї бонусної системи для клієнтів, але ви вже можете використовувати всі можливості цієї інтеграції. Наприклад, видавати цифрові картки лояльності для Apple та Google Wallet своїм клієнтам, Створювати та управляти бонусною системою лояльності, підключити Телеграм-бот лояльності та багато іншого.

нова інтеграція з системою LoyalCard

Завантаження товарів в Поставки з Excel.

Так, це сталося) Тепер ви можете більш швидко оформлювати поставки товарів просто заповнивши шаблон в Ексель та завантажити його в поставку. А не просто додавати по одному товару вручну. ) Користуйтесь) Також ми додали можливість фільтрувати Поставки по Постачальниках та і взагалі додавати більше інформації про Постачальників) Сподіваюсь що скоро зробимо зручні Взаєморозрахунки з постачальниками.

Мобільні додатки (застосунки) для обліку продажів та товарів

  • ✓ Мобільний сканер штрих-кодів
  • ✓ Додавання продажів у 2 кліки
  • ✓ Створення та відстеження ТТН
  • ✓ Контрлювання залишків на Prom, Rozetka, OpenCart, Woocommerce, Хорошоп
  • ✓ Безліч складів та співробітників
HugeProfit in GooglePlay
HugeProfit in AppStore

Інші оновлення:

► Оновили дизайн в розділі Інтеграція;

► Додали більше інформації о Замовленнях в мобільній версії;

► Оновили фільтри по всій системі) А також що особо приємно для продавців варіативних товарів, так це фільтр по Варіаціям 🙂 Він нам дорого обійшовся…

► Ну і те що ви не могли не помітити, це динамічна статистика в товарах 🙂 Тепер ви можете бачити будь-які зрізи ваших товарів)

Працюємо далі) Планів багато і зроблено вже також багато) Чекайте наступного листа незабаром 🙂

Спробуйте HugeProfit безкоштовно

Простий облік фінансів, товарів, продаж та доставок для малого бізнесу
  • ✓ Впровадьте сервіс за 5 хвилин самостійно або з нашою підтримкою
  • ✓ Наведіть порядок в ваших залишках товарів і упорядкуйте поставки
  • ✓ Контролюйте всі витрати і платежі. Ведіть облік всіх ваших рахунків
  • ✓ Отримуйте замовлення з Prom, Rozetka, OpenCart, Woocommerce, Хорошоп
  • ✓ Створюй та відслідковуй ТТН у 2 кліки


    Це чудова можливість розвинути свій онлайн-бізнес без зайвих турбот чи фінансових витрат. Не пропустіть цей шанс почати своє підприємство з кращого старту!

Миру та процвітання!