Ох, друзі, це були шалені тижні. З цим новим законом щодо фіскалізації, всі були на межі виснаження. 🙂
Ми в екстреному темпі доробили нашу інтеграцію з Checkbox та трохи її вдосконалили. На жаль, ще не всі ваші бажання були враховані, але більшість з них таки так. Головне, тепер ви можете не лише привʼязувати Checkbox до складу, але також і до касирів. Тепер ви з легкістю можете налаштувати фіскалізацію для декількох касирів, які працюють в одному магазині.

Фіскалізація післяплати
Всім дуже сподобалася ідея Checkbox з фіскалізацією під час отримання посилки на пошті. Тому ми вирішили реалізувати цю функцію також у нас! Тепер, якщо ви встановите прапорець “Фіскалізація післяплати під час отримання посилки”, то фіскалізація автоматично проведеться, коли клієнт отримає посилку. Якщо ви вказали електронну пошту клієнта під час оформлення замовлення, то Checkbox автоматично надішле електронне повідомлення з чеком клієнту.

Також ви тепер можете вказати як ви хочете фіскалізувати післясплату, як готівку чи як безготівку 🙂

Но не єдиною фіскалізацією… Зустрічайте – Теги для клієнтів!

Дуже давно нас це просили, а ми все ні як… Але тепер ви можете створити будь-які теги, задати їм колір та призначати клієнтам! Поганий клієнт? Створіть для нього тег БАН! Не забирає посилки? Окремий тег! VIP клієнт? Знаєте що робити 🙂 Це допоможе вам краще контролювати та розуміти ваших замовників.

Документ списання товарів!
Тепер ви можете не просто зменшити кількість товару, а потім гадати куди ж вони поділись. Ви можете оформити повноцінний документ Списання товару. Ця функція все ще тестується, і якщо у вас є пропозиції щодо неї, будь ласка, напишіть нам у підтримку.

Інші оновлення:
Також, я думаю, багато з вас помітили різні зміни, які ми встигли внести за ці 2 тижні:

Прибрали зайвий розділ Склад. Тепер вся інформація по товарах у вас в розділі Товари. І так, ми вже працюємо над динамічною статистикою, що автоматично оновлюється

Нові гнучкі шаблони для цінників – тепер ви можете налаштувати под себе розмір цінників, розмір шрифтів, позиції елементів! Тестуйте! 🙂

► Додали сортування в розділ Товари, в Клієнти та Продажі

Додали фільтрів в розділ Клієнти

► Оновили трохи меню в мобільній версії

► Додали нові права доступу для працівників

► Та багато інших виправлень багів.

Що чекаємо далі?

► Завантаження товарів в Поставку з Excel

► Нова інтеграція з системою лояльності для клієнтів

► Інтеграція з Binotel

► та можливо багато іншого, подивимось!

Працюємо далі!

Дякую що ви з нами!