З 1го січня в Україні ввели обов’язкову фіскалізацію розрахунково-касових операцій для ФОП 2-4 груп. Тобто якщо ви продаєте товари на сайті, в соц.мережах, маркетплейсах і отримуєте за них оплату на банківські картки або готівкою, то ви зобов’язані повідомити про це податковій і на прохання клієнта видати йому фіскальний чек. 🙁

Якщо ви отримуєте оплату на розрахунковий рахунок по IBAN, тоді видавати чек не обов’язково.

Теж стосується і товарів відправлених з наложкой. Якщо ви від Нової Пошти або Укрпошти гроші з наложок отримуєте на розрахунковий рахунок по IBAN, ТО чеки робити не потрібно, але якщо ви забираєте гроші з Пошти готівкою, тоді ви зобов’язані робити фіскальні чеки.

Але є і хороші новини:) ми в нашому сервісі зробили інтеграцію з ПРО Checkbox.ua. після того як ви налаштуєте у себе в акаунті цю інтеграцію, ви зможете продовжити працювати з нашим сервісом як і працювали, а програма буде в ручну або автоматично фіскалізувати продажу на зазначених вами рахунках.

Ми поки тестуємо цю інтеграцію в закритому режимі, якщо ви хочете її випробувати, пишіть мені особисте повідомлення і я вам допоможу її підключити і налаштувати!

Всім великих продажів!

Схожий запис