Ви можете оформити повернення будь-якого продажу.
Для цього натисніть на кнопку “Повернення продажу” у списку продажів (розділ Продажі) (Скрін 1), або в цьому ж розділі перейдіть у статус Повернення (Скрін 2).

Скрін 1.
Скрін 2.

Ви можете повернути як весь продаж, так і окремий товар з продажу, якщо людина повертає тільки частину покупки. Алгоритм повернення одного проданого товару буде аналогічний нижче описаного повернення одного товару із завершеного продажу з кількома товарами.

Якщо людина повертає тільки частину покупки

1. Обираємо, що саме повертає кліент й натискаємо “Повернення товару” (Скрін 3).

Скрін 3.

2. Відкриється модальне вікно. У верхньому полі буде вказано суму повернення та рахунок, на який було здійснено цей продаж. Тобто саме з цього рахунку буде списано вказану суму.

Якщо треба, вказуємо вартість повернення, з якого рахунко списати, а також відмічаємо, чи треба повертати цю одиницю товару на склад в системі (Скрін 4).

Якщо повернутий товар ви плануєте повторно продавати, то залишайте галочку Повернути товар на склад?, тоді у вас оновляться залишки і товар, що повертається, знову буде доступний до продажу. Якщо цю галочку прибрати, то товар не буде повернено на склад, і ви не зможете його повторно продати. Наприклад, якщо товар пошкоджений і не підлягає продажу, то забирайте цю галочку.

Натискаємо “Оформити повернення” – повернення оформлене! (Скрін 5).

Скрін 4.
Скрін 5.

3. Напроти поверненого товару з’явиться повідомлення, що товар був повернут клієнтом (Скрін 6).

Скрін 6.
Схожий запис