У сервісі HugeProfit доступна система бонусів, що надає можливість безкоштовно користуватися платформою протягом певного терміну. Щоб отримати нагороду, еквівалентну 300 гривень, вам достатньо виконати прості завдання, які відображаються у верхньому меню програми. Вони представляють собою кроки в початковому процесі взаємодії з системою обліку та дуже прості у виконанні.

Після успішного виконання всіх етапів, на ваш рахунок буде зараховано 300 гривень, які можна використовувати для придбання пакету з тарифом “Впевнений”. Це дозволить вам користуватися програмою безкоштовно протягом 45 днів. Або ж, якщо ви оберете пакет з тарифом “Досвідчений”, ви зможете скористатися програмою безкоштовно протягом 15 днів, а пакет “Професійний” надає 7.5 днів безкоштовного користування. Бонусний рядок – це ваш шанс випробувати платні тарифи нашого сервісу, не витрачаючи власні кошти.

Як працює програма бонусів? Вам потрібно вибрати тариф та натиснути кнопку “Оплатити”, ввести дані картки. Проте, гроші будуть списані тільки після завершення бонусного періоду. При оформленні покупки на будь-який тариф, наприклад, тариф за 199 гривень, ця панель автоматично зникне. Перший платіж буде здійснено через 45 днів за рахунок бонусу. Деталі та процедура підписки на тарифи надані в описі за посиланням: [ Оплати / Тарифи ].

Зауважте, що бонусна програма не застосовується, якщо підписка та оплата оформляються через додатки у Google Market або App Store. У такому випадку оплата програми та подовження підписки відбувається відповідно до правил та умов цих сервісів. Будь ласка, майте це на увазі, якщо ви використовуєте додатки для смартфонів на платформах Android або iOS.

Спробуйте HugeProfit безкоштовно

Простий облік фінансів, товарів, продаж та доставок для малого бізнесу
  • ✓ Впровадьте сервіс за 5 хвилин самостійно або з нашою підтримкою
  • ✓ Наведіть порядок в ваших залишках товарів і упорядкуйте поставки
  • ✓ Контролюйте всі витрати і платежі. Ведіть облік всіх ваших рахунків
  • ✓ Отримуйте замовлення з Prom, Rozetka, OpenCart, Woocommerce, Хорошоп
  • ✓ Створюй та відслідковуй ТТН у 2 кліки


    Це ідеальне рішення для початківців підприємців, які хочуть розвивати свій бізнес на платформі електронної комерції.

Безкоштовний тариф

Використовуйте абсолютно ВСІ функції та інтеграції БЕЗКОШТОВНО необмежену кількість часу.

На цьому тарифі Ви можете додавати:
✓ 50 продажів/місяць
✓ 300 товарів

Вневнений

199 грн/місяць

Ви можете додати:
✓ 200 продажів/місяць
✓ 2000 товарів

Досвідчений

599 грн/місяць

Ви можете додати:
✓ 1000 продажів/місяць
✓ 10000 товарів

Профі

1199 грн/місяць

Ви можете додати:
✓ Безлімітно продажів/місяць
✓ 100000 товарів

Схожий запис