Давно вже не було постів, займалися великими переробками сервісу, які обіцяли нашим клієнтам і вже вибилися з усіх термінів. 🙁 Хто хоч трохи пов’язаний з розробкою, знає як воно буває… візуально змінилося не сильно, але переробки торкнулися буквально все ядро системи, тому і вийшло так довго і складно.

Переробили додавання товару в систему

Тепер вам не потрібно дублювати товар, якщо у вас один і той же товар зберігається на різних складах або в різних магазинах. Наприклад, якийсь товар у вас є в наявності і його ж ви можете продавати по дропу, додавши на окремий склад.

Допрацювали систему з атрибутами

Також ми допрацювали систему з атрибутами, вона стала стабільніше і надійніше. Атрибути можна використовувати навіть в тому випадки, якщо у вас один і той же товар, але в різному стані. Наприклад, прим’ята коробка і товар продається дешевше. Ви можете додати до товару атрибут стан і вказати різну кількість товару і різні ціни для різних станів.

Повернення однієї позиції із замовлення

Ще одне важливе оновлення, яке у нас просили багато наших клієнтів, це можливість повертати не тільки все замовлення, але і окремі позиції, якщо людина повертає тільки один з декількох куплених товарів.

Приємні дрібниці

Ну і безліч різних дрібних правок, таких як: деяких користувачів постійно викидало з системи, залазив календар за межі екрану в фільтрі або не виходило знайти відділення Нової Пошти. Тепер для вибору відділення досить вибрати місто і в поле Відділення просто ввести номер і натиснути пробіл!

І як завжди, просимо вас: якщо побачите, що щось не працює, глючить або хотілося б, щоб працювало по-іншому, відразу пишіть в нашу онлайн підтримку! Знаєте як воно буває, одне полагодиш, інше зламаєш. У нас команда невелика і, хоча ми намагаємося все по 10 разів перевіряти, але могли щось упустити.

Заздалегідь дякую за розуміння та вашу допомогу!

Схожий запис