Ви не повірите… це повідомлення я пишу вже більше 2х тижнів та весь час доводилося його відкладати із-за якихось негайних задач. Знову були проблеми з “підторможуванням” системи, ми зробили 4ри ітерації, щоб виправити це, покращили та оптимізували пів системи (що теж добре), поки знайшли головний корінь проблеми. Як виявилось навантаження створювало те що в нас щодня, кожні 10 хв трекаються більше 3х тисяч посилок в Новій та Укр Пошті. Сам не очікував… Переробили цю функцію, сподіваюсь стане набагато краще! Якщо система буде ще підторможувати, обовʼязково пишіть в тех.підтримку. Будемо розбиратися.
Загалом за цей період ми закрили 69 задач та деякі з них були нуу дуже обʼємні… Пропишу тільки деякі з них)

Telegram-сповіщення про нові замовлення, продажі, витрати
Почну з цікавого :)) Багато хто запитував цю функцію, але ми все її відкладали. Тепер ви можете підписатися на сповіщення в телеграмі, та, наприклад якщо ваші співробітники будуть додавати продаж, чи якщо ви отримуєте замовлення з сайту чи маркетплейсів, вам відразу буде надсилатися про це повідомлення в телегу )

Масовий друк документів та друк звітів
Тепер є можливість відразу надрукувати документи на всі продажі за будь-який період, а не по одній накладній як це було раніше.
Також додали можливість вивантажувати та друкувати звіти по фінансам, поставкам, інвентаризації в Excel чи PDF

Пошук і фільтри в розділі Історія
В нас великий шмат звернень в тех.підтримку, це зі словами “куди зник мій товар”… в 99% випадків, куди “зник” товар можна знайти по розділу Історія… але чомусь багато хто не любить туди заглядати) Мабуть, він трохи лякає… але ми почали вже переробляти цей розділ, щоб він став більш наочним та зрозумілим. Як перший крок, ми додали туди більше різних фільтрів та пошук. На другому кроці, змінимо трішки інтерфейс.

Інші оновлення
► Декілька місць при створенні ТТН;
► Зміна статусу продажу при кліку на статус;
► Відправка SMS при ручній зміні статусу Продажу;
► Фільтри при експорті клієнтів у Excel;
► Вивантаження в Excel обраних товарів;
► Покращене списання товарів;
► Ширина штрих-коду, друк Бренду та кількість стікерів при друку цінників;
► Підрахунок суми кожного закупленого товару в Поставках;
► Нема більше повідомлення від Checkbox: “Касир вже працює з даною касою”;
► Обмеження доступу до прайс-листів;
► Покращили роботу чатів з декількома співробітниками.

Загалом працюємо далі, головний упор на стабілізації та покращенні вже наявного функціонала з врахуванням всіх ваших побажань, що ви надсилаєте до тех.підтримки чи мені в особисті. Але також працюємо і над новими функціями, такими як:

► Інтеграція з Вчастно.Каса;
► Інтеграція з телефонією Binotel;
► Інтеграція з Facebook\Instagram (так… вона ще на порядку денному і готова вже як 8 місяців… але все ще є труднощі з апрувом, вони самі собі в ногу вистрелили… чекаємо);
► Автоматичний друк чеків;
► Обʼєднані залишки для маркетплейсів;
► Мінімальні товарні запаси
► та багато іншого.

Миру та процвітання!

26.04.2024