Я тут трохи переосмислюю цікаву ситуацію… Як я вам тут розповідав, інтеграція з Instagram була просто бичем нашого сервісу. Я завжди вважав, що саме в Instagram наші головні клієнти, що ця інтеграція — обов’язкова (мастхев) і що її відсутність повністю гальмує розвиток сервісу. Ми мучилися з нею понад рік. А інтеграція з OLX — це було так… Зібрали за певний період певну кількість запитів на неї, зробили за тиждень… і запустили. І що ж ви думаєте? Інтеграцію з OLX підключили та користуються нею більше, ніж інтеграцією з Instagram! Виходить, вона була потрібніша. Тому думаю, на наступне оновлення підготуємо голосування за функціонал, який нам більше потрібен. Подивимось, що воно покаже!

А взагалі бачу, що багато хто підключав наші чати, а потім відключив. Я так розумію, що щось не сподобалося. Дуже хотілося б почути відгуки, що саме не так, щоб ми могли це виправити.

Ну я до наших оновлень за цей спринт!

Друк звітів по товарах
Мова про звіт з продажів по товарах з розділу Звіти\Товари. Нас ну дуже багато його просили, а ми все ніяк не могли зробити його із-за деяких технічних нюансів… Але знайшли елегантне рішення, і тепер ви можете завантажити його за любий період, по будь-яких фільтрах в PDF чи Excel.

Налаштування нижнього меню в застосунках
Наш функціонал розширюється, і способи його використання дуууже різняться у різних клієнтів. Хтось більше працює із Замовленнями, хтось майже весь час проводить у Чатах, а хтось взагалі веде тільки облік Фінансів, хоча ми навіть не думали, що так будуть робити. Тому тепер у вас є можливість вибрати, які кнопки розділів будуть у нижньому головному меню в застосунку!

Відключення резервування товарів з маркетплейсів
Як вияснилось, потрібно це взагалі не всім 😵 Багато хто працює взагалі без свого складу, чи працює по своїй якійсь схемі, тому ми додали можливість відключити резервування товару при отриманні замовлення з маркетплейсів.

Налаштування порядку при декількох інтеграціях у ПРРО.
У деяких наших клієнтів підключено до 10 інтеграцій з Checkbox для різних касирів та магазинів із різними умовами. Під час автоматичної фіскалізації порядок цих підключень важливий, оскільки ми перевіряємо умови почергово: з першої інтеграції до останньої. Та інтеграція, умови якої збігаються першою, і буде використана для фіскалізації. Тому ми додали можливість задавати порядок інтеграцій безпосередньо в налаштуваннях.

Автоматичне встановлення ціни в Поставці та сортування позицій
Тепер на останньому кроці в поставці ви можете задати правила встановлення ціни, наприклад, додати 30% націнки від собівартості! І всі ціни проставляться автоматично! А також бонус для перфекціоністів 🙂 Тепер можна перетягуванням змінювати порядок позицій в поставці та виставляти як заманеться 🙂

Передплата тепер називається Часткова оплата
Це просто перейменування кнопки при додаванні продажу. Виявилось, що слово “передплата” люди розуміють не так, як я його розумів, коли створював цю функцію. Для мене передплата означає, що якщо товар коштує 1000 грн, а клієнт скинув вам 100 грн як передплату, то залишок автоматично йде на післяплату. Саме для цього і потрібен цей функціонал. Ми вже втомилися виправляти та пояснювати це, оскільки дуже багато людей розуміють передплату як повну оплату товару на картку, після чого вони просто відправляють посилку клієнту ввечері. При такому використанні виникає купа незручностей і непорозумінь. Тому, будь ласка, якщо вам оплачують 100% на один рахунок, не використовуйте функцію Часткової оплати.

Інші оновлення
► Оповіщення клієнтів у Вчасно.Каса
► Вивантажити тільки нові товари на сайт
► Фільтр “Без бренду” в Товарах
► Доступ до опису товару без доступу до звітів
► Змінено відображення продажів в картці товару
► Зміна алгоритму вирахування середньої собівартості при переміщенні
► Виставлення ручної знижки для клієнта

Перепрошую за лонгрід, полюбляю я їх писати в неділю зранку з чашечкою кави під вий сирен… 🙂

Всім миру та процвітання!

Схожий запис