1. Інтеграція з виставленням рахунків та складськими програмами;
  2. Підтримка ресурсів компанії;
  3. Управління товарами;
  4. Управління послугами;
  5. Індивідуальні шаблони роздруківок.

Будь-яка система побудови взаємин з клієнтами формату CRM являє собою інструмент, що поліпшує управління компанією з урахуванням сучасних ринкових реалій.

Це стає можливим, завдяки базовим і додатковим функціональним можливостям програми, таким як:

  • торги та обробка замовлень;
  • інтеграція з білінговими і складськими програмами;
  • управління ресурсами компанії;
  • управління товарами;
  • управління послугами;
  • індивідуальні шаблони роздруківок і так далі.

Різноманітний функціонал програми дозволяє, наприклад, реєструвати в системі пропозиції і замовлення для клієнтів, а також замовлення, розміщені у постачальників. Завдяки можливості доповнювати файли товарів описом і фотографіями, CRM дозволяє створювати пропозицію в привабливій графічній формі.

Інтеграція з виставленням рахунків та складськими програмами

Модуль повинен мати можливість керувати рахунками-фактурами, введеними в базу даних CRM із зовнішньої програми виставлення рахунків. Таким чином, вам не потрібно вносити зміни в кожну програму окремо. Завдяки цьому, простіше контролювати запаси і відвантажувати товар замовнику.

Підтримка ресурсів компанії

Система повинна дозволяти планувати використання ресурсів вашої компанії. Ресурсом може бути як співробітник, так і матеріальні активи, що належать компанії, такі як: автомобілі, меблі або IT-обладнання.

Кожна уповноважена особа зможе зробити замовлення, вказавши його мету, час і вибравши необхідні інгредієнти зі списку. CRM-система автоматично повідомить вас, коли ресурс зарезервований або недоступний.

Управління товарами

Система управління відносинами з клієнтами може імпортувати товари із зовнішньої програми виставлення рахунків. Також можливе додавання асортименту з рівня самого додатка. При додаванні товару можна вказати, чи є він комерційним, сервісним або, наприклад, акційним. Також до файлів можна прикріпити технічну документацію, сертифікати або фото.

Управління послугами

Ефективна CRM-система повинна збирати дані про обслуговування та ремонт окремих пристроїв. Інформація, що зберігається в цьому модулі, стосується, серед іншого, історії перевірок, обслуговування та встановлення, підрядників та дати оплати.

Крім того, можна встановити відповідні нагадування про закінчення гарантії, необхідності перевірки або необхідності підготувати іншу пропозицію, пов’язане з даною установкою.

Індивідуальні шаблони роздруківок

Завдяки цій функції, програмне забезпечення можна адаптувати до потреб кожної компанії і навіть конкретного співробітника. Крім створення оригінальних шаблонів роздруківок, ви зможете створювати нові на основі готових шаблонів.

Схожий запис