Коли я працював сам над розробкою нашого продукту, я все робив сам і всі рішення приймав сам (ага, очевидно ж… кєп). Зараз в нас вже сформувалась чудова команда і мені вже не дають робити що заманеться))) От я вже 4й тиждень хочу запустити інтеграцію з Instagram, Olx, Binotel, а мені не дають )) Що на справді є правильно. Бо в нас скопилась ціла купа багів, які заважають працювати всім і дестабілізують весь сервіс. А запускати повністю нові великі розділи не стабілізувавши наявне, не правильно і не розумно. Бо міг би вийти епік фейл. Тому за цей період ми закрили 72 задачі (сімдесят дві Карл!! ), що я сподіваюсь зможе покращити працю нашого сервісу в цілому) А вже наступна виливка я думаю в нас буде з новими інтеграціями 🙂

Ну і трохи про корисні зміни, які можуть вас зацікавити )

Ручне зняття резерву з товару
Хто багато працює з замовленнями з маркеплейсів, досить часто стикався з проблемою не можливості зняти резерв з товару, без обробки замовлення. Тепер це в минулому! Ви можете натисканням однієї кнопки зняти резерв з будь-якого товару!

Поодинока вигрузка звичайних товарів на маркетплейси
Це поки ще не в повноцінному варіанті і не для всіх інтеграцій, але якщо ви спочатку додаєте товар до нашої системи, а потім вивантажуєте їх на сайти, то вже не потрібно вивантажувати всю базу! Достатньо на створеному товарі натиснути кнопку Вивантажити, і цей товар відразу перенесеться на вибраний сайт.

Масова зміна типу ціни при продажі
Якщо ви використовуєте декілька цін в нашій системі, і хочете наприклад зробити повністю весь чек по оптовим, чи акційним цінам, то тепер не потрібно це змінювати на кожному товару, а можна масово змінити для всіх товарів в чеку.

Нарешті повноцінне відновлення видалених товарів!
Так.. я вже якось казав що запити на відновлення видалених товарів це був прям біч нашої підтримки… Тепер нарешті можна відновлювати товари і на складах, і звичайні, і варіативні.

Редагування фіскалізованих продажів, повертати чи ні
Редагувати фіскальні продажі не можливо по законодавству, якщо пробили, то пробили… Можна зробити тільки чек повернення. Тому ми якось відразу пішли як в звичайних фіскальних апаратах, раз пробив, то пробив, якщо редагуєш продаж, то це чек повернення і новий чек. Але тут вийшло, як і з видаленням товару, всі забувають щось вказати, треба щось змінити, щось підправити, і люди один продаж редагують по 25 разів!! А це 25 повернень фіскальних чеків і 25 нових чеків… Тому ми зробили повідомлення при редагуванні фіскального продажу, треба повертати фіскальний чек чи ні. Тепер це рішення за вами.

Інші оновлення:
► Додавання коментаря до продажу без редагування продажу.
► Підрахунок затрат на комісії
► Вибір каналу продажу при створенні інтеграції
► Повідомлення про платне зберігання посилок Нової Пошти в Телеграм
► Зміна статусів в чатах. Робіть свою воронку чатів.
► Можливість відключити отримання замовлень з маркетплейсів
► Пошук серед варіативних товарів в картці товару
► Нові фільтри в поставках, звітах, продажах
► Оновленна статистика в поставках
► Завантаження з OpenCart тільки активних товарів

Ну і як я вже казав, на наступне оновлення чекаємо:

► Чати з Instagram та Facebook
► Чати з OLX
► Інтеграція з телефонією Binotel
► Загальні залишки з декількох складів на сайти та маркетплейси
► та думаю багато чого іншого)

Миру та процвітання!

17.08.2024