Тьфу-тьфу, тук-тук-тук… Наче останні тижні працюємо стабільно без підвисань! Та по моїм даним взагалі швидкість основних операцій збільшилась в декілька разів. Як у вас?

Тому в цей раз нам вдалося набагато швидше доробити новий пул оновлень та виправлень. Навіть не дивлячись на те, що наші “сусіди” вирішили піти у бік Харкова, та кількість КАБів що бахкають в радіусі 2-3 км від нас збільшилось 🙁 Но нічого, працюємо далі! 🙂

Налаштунок друкованих форм
Ми викотили для тестування невеликий шаблонізатор всіх 4х видів друкованих форм, які в нас є. Ви тепер можете самі задавати назви, змінювати шрифти, вказувати які дані вам потрібно виводити в документ. Плануємо ще в наступному оновленні додати можливість завантажувати своє лого.

Тип товару Послуги
Раніше для додавання Послуг, ми рекомендували заводити окремий склад без урахування залишків, но це було не дуже зручно. Тому тепер у вас є можливість створювати на будь-якому складу Тип товару: Послуги. В них не будуть рахуватись залишки, але ви можете вказати собівартість вашої Послуги для підрахунку Прибутку.

Мінімальний залишок на складі
Тепер у вас є змога налаштувати для Категорій, Брендів, Складів мінімальні залишки товарів. Якщо ваші товарні запаси знизяться до них, то ці позиції будуть світиться червоним, також у вас буде змога відфільтрувати товари, які дійшли цих залишків.. ну і відразу додати їх до поставки 🙂

Часткове відновлення видалених товарів
Я чесно кажучи в шоці на скільки часто наші клієнти “випадково” видаляють товари… Велика доля звертань в тех.підтримку саме з проханням допомогти відновити товари. Тому нам довелося додавати цей функціонал, хоча відновлення ще не повноцінне, відновити можна тільки видалення повністю товарної позиції, видалення окремо з одного складу нажаль поки відновити ще не можливо. Але ми це спробуємо допрацювати в наступних оновленнях.

Інші оновлення:
► Створення ТТН Нової Пошти з типом Документ
► Автоматичний друк фіскального чека
► Переворот фотографій та завантаження фото товару
► Процент при переказі з рахунку на рахунок
► Передача ТТН у Хорошоп
► Фільтри у переміщенні
► Друк цінників відразу після поставки товару
► Повернули колонку Продавця 🙂
► Можливість відключити редагування знижки
► Додати в інвентаризацію відразу всі товари
► Категорії шаблонів виробництва – для тих хто полюбляє порядок 🙂

Ось такий не малий список в нас вийшов за 2 тижні 🙂 Працюємо далі)

Миру та процвітання!

14.05.2024