Тут у нас трохи незвичайне оновлення вийшло… Ми змінили умови виплати за нашою партнерською програмою. Тепер ви будете отримувати 15% з кожної оплати залученого вами користувача довічно!

Невеличка передісторія. Ми вже досить довгий час намагаємося рекламувати наш сервіс і в Гугл, і в Фейсбуці з інстаграмом, в AppStore, активно займаємося SEO та багато де інде, але виявився цікавий факт, що реально більшість активних користувачів приходять зовсім не по рекламі…

В мене завжди виникають якісь незвичайні відчуття, коли хтось дзвонить та каже щось на кшталт: “Я тут підгледіла вашу програму у сусідньому магазині, та хочу теж спробувати”.

Реально, більшість користувачів, які зареєструвалися і стали активно користуватися прийшли саме по рекомендації тих, хто вже користується сервісом. Так зване сарафанне радіо працює краще за все!

І ще цікавий факт, те що як виявилось саме нашою партнерською програмою користуються одиниці, та запрошують до системи просто так) За що ми вам безумовно вдячні) Але, на справді, нам економічно набагато вигідніше віддавати гроші вам, ніж платити різним Западним компаніям типу гуглу чи меті. При, тому що й результативність від них мізерна.

Тому, нумо співпрацювати 🙂 Вам зайві гроші не будуть, а нам більше клієнтів, та ще й залишимо гроші в Україні 🙂

Всім миру та процвітання!

P.S. Партнерське посилання в налаштунках в розділі Партнерка 🙂 https://h-profit.com/settings/partners

10.07.2024