Кожна організація, на складах якої є товарно-матеріальні цінності, регулярно проводить інвентаризацію. При цьому можуть проявитися відхилення за кількістю тієї чи іншої номенклатури як у більшу, так і меншу сторону.

Привести фактичне значення у відповідність до зазначених в інформаційній базі дозволить функція інвентаризації в HugeProfit, на підставі якого згодом коригуються дані про кількість товарів.

Для того, аби провести інвентаризацію, необхідно здійснити наступні кроки:

КРОК 1.

Запустити сервіс HugeProfit, обрати функцію «Інвентаризація», що знаходиться в розділі «Товари», й обрати «Провести інвентаризацію» (Скрін 1).

Скрін 1.

Якщо ви ще не проводили жодної інвентаризації, у вас буде також відображатися кнопка «Провести першу інвентаризацію» (Скрін 2).

Скрін 2.

КРОК 2.

Якщо у вас декілька магазинів/складів – обирайте той, в якому ви хочете провести інвентаризацію, якщо ж один – залишайте все як є. Також можна додати будь-яку інформацію у коментарях до інвентаризації (Скрін 3, 4).

Скрін 3.
Скрін 4.

КРОК 3.

Додаєте товар, перевіряючи його реальну кількість. Додаток одразу вам покаже: нестача у вас чи надлишок. Також ви будуте бачити, на яку суму у вас є залишку, а якої суми не вистачає через нестачу товару. (Скрін 5, 6, 7).

Скрін 5.
Скрін 6.
Скрін 7.

КРОК 4.

Обираєте «Підбити підсумки». Ви відразу зможете побачити, яких товарів не вистачає, які ви забули додати, а які товари є надлишком (Скрін 8).

Скрін 8.

КРОК 5.

Обравши кнопку «Додати до списку», товар (що ви не внесли під час інвентаризації), буде додано у нестачу. Якщо ви хочете це виправити, поверніться до кроку 3 (Скрін 9, 10).

Скрін 9.
Скрін 10.

Крок 6.

Останній крок – це обрати «Оновити залишки товарів» (Скрін 11). Після проведення інвентаризації ви зможете додати недолік до витрат.

Ваша інвентаризація проведена – всього за 6 кроків!

Скрін 11.

Huge Profit корисний не лише інвентаризацією, а й багатьма іншими функціями, зокрема:

  • створення та відстеження ТТН;
  • робота з клієнтською базою, звіти про доходи та витрати;
  • друк чеків та цінників;
  • складський облік;
  • облік продажів;
  • створення та відстеження ТТН;
  • фінансовий облік;
  • робота з клієнтською базою, звіти про доходи та витрати;
  • генерація штрих-кодів;
  • додаткові касири та менеджери;

Якщо ви все ще не впевнені, що HugeProfit стане в нагоді вашому магазину, пропонуємо вам скористатись пробною версією. До того ж, в додатку можна отримати 300 гривень нагороди.

Всі завдання – просто етапи початку вашої роботи із системою обліку. Виконати їх дуже просто! А після цього, на ваш рахунок зарахуються 300 грн, за які можна придбати тариф “Впевнений”. Це дозволить вам користуватися програмою безкоштовно протягом 45 днів. Або ж, якщо ви оберете пакет з тарифом “Досвідчений”, ви зможете скористатися програмою безкоштовно протягом 15 днів, а пакет “Професійний” надає 7.5 днів безкоштовного користування.

Відчуйте всі переваги HugeProfit прямо сьогодні!

Схожий запис