1. Інтеграція.
  2. Завантаження та Синхронізація товарів

Крок 1. Cкайчайте потрібний плагін в залежності від того, яка у вас версія OpenCart:

OpenCart 2
OpenCart 2.3
OpenCart 3
OpenCart 4

Крок 2. Перейдіть до кореневої папки OpenCart за допомогою програми FTP або файлового менеджеру вашого хостингу. Ми радимо для цього звернутися до вашого спеціаліста, який адмініструє ваш сайт.

Крок 3. Для версії OpenCart 4.

Зайдіть в розділ Розширення\Установка і виконуючи вказівки установіть наш модуль, який ви завантажили на першому кроці.

Крок 3. Для версії OpenCart 2-3.

Завантажте вміст архіву, який ви отримали на першому кроці у папку установки вашого OpenCart.

Крок 4. Перейдіть до області адміністратора в розділі «Розширення», виберіть «Модулі» у списку, що розкривається, і увімкніть розширення REST Admin API (Скріни 1,2).

Скрін 1.
Скрін 2.
  • Навпроти REST Admin API натискаємо Редагувати (Скрін 3).
Скрін 3.
  • Далі ви повинні заповнити поле Ідентифікатор замовлення (Your order id ) (Скрін 4). Введіть цей ключ: REST-3E9-17754.
Скрін 4.
  • Далі вам потрібно згенерувати токен (Скрін 5).
Скрін 5.

Крок 5. В нашій CRM вам треба перейти в Налаштунки – Інтеграціі – OpenCart й виконати вказівки нижче (Скрін 6, 7).

Скрін 6.
Скрін 7.

Ключ, який ви згенерували, необхідно скопіювати у поле для ключа (Токен доступу). Також треба вказати посилання на ваш магазин OpenCart, й склад, з яким ви будете працювати.

4. Далі вам треба опрацювати додаткові налаштування: Оновлювати залишкиОновлювати ціни та Оновлювати статуси в замовленнях (Cкрін 8).

Cкрін 8.

Усі налаштування, які вам необхідні, слід відзначити галочками. Якщо вам щось не потрібне, просто приберіть галочку з відповідного пункту.

Оновлювати залишки — як тільки кількість товару в системі HugeProfit зменшиться або збільшиться, відразу зміниться кількість товарів й у OpenCart.

Оновлювати ціни — якщо ви змінюєте ціни на товар у системі HugeProfit, вони також оновлюються і у OpenCart.

Оновлювати статуси в замовленнях — як тільки ваше замовлення змінить статус у системі HugeProfit, аналогічна зміна відбудеться і у OpenCart.

5. Після того, як всі поля заповнені натискаємо «Зберегти».

Як тільки інтеграція з OpenCart буде закінчена, в системі будуть відображатися ваші замовлення з цієї платформи.

Завантаження та Синхронізація товарів

Коли інтеграція з OpenCart стане активною, вам стане доступний ще один модуль Завантажити товари з майданчика (Cкрін 9).

Cкрін 9.

Цей модуль дає можливість завантажити товари з OpenCart у HugeProfit (Cкрін 10).

Якщо ви оберете Оновити усі залишки, система піддягне кількість товарів, яка вказана в OpenCart та оновить кількість товарів у вашому акаунті HugeProfit.

Якщо ви оберете Завантажити нові товари без залишків, до вашого акаунта у HugeProfit додадуться нові товари з OpenCart без залишків.

Зв’язати наявні товари без створення нових – синхронізує товари по артикулу.

Скрін 10.

Варіант Завантаження БЕЗ створення товарів завантажить в пам’ять товари. Їх можна буде синхронізувати в ручну через кнопку шестерінки на товарах.

Скрін 11.

Масова прив’язка дозволяє зручніше робити ручні прив’язки після того, як товари завантажились в пам’ять.

Скрін 12.

Модуль Вивантажити товари з CRM на сайт — товари з сервісу завантажуються на ваш сайт та зв’язуються. Ви отримуєте замовлення, обробляїти їх, та автоматично контролюєте залишки.

Скрін 13.

УВАГА!
Товари в OpenCart та сервісі HugeProfit зв’язуються за ідентичними артикулами. Якщо ваш товар має різні артикули в HugeProfit та OpenCart, він не буде пов’язаний.

Якщо буде неможливо зв’язати товар, при розвантаженні товарів з OpenCart в сервіс буде створюватися новий товар з назвою, вказаною вами в OpenCart, навіть якщо аналогічний товар вже існує в системі HugeProfit, але з іншою назвою та артикулом.

Якщо ви провели синхронізацію (при цьому не стали підтягувати товари з OpenCart), але ваші товари в двох системах мають різні назви та артикули, ви в будь-якому випадку отримуватимете замовлення з OpenCart. Також у вас буде можливість самостійно пов’язати ваші товари; або при оформленні продажу вам щоразу потрібно буде вибирати в системі HugeProfit товар, який у вас замовили.

Схожий запис