Щоб створити XML файл у сервісі, вам необхідно перейти в розділ Склад, вибрати склад, товари на якому ви хочете вибрати для файлу і натиснути посилання XML список товарів. У новій вкладці для вас створиться файл, який міститиме інформацію про товари, що знаходяться на обраному складі.

Цей файл необхідний для можливості інтеграції з сервісами, які приймають його і можуть використовувати для додавання ваших товарів на свої майданчики. Це такі сервіси, як Алло, Хорошоп, Розетка та інші.

Так ви можете без проблем вивантажити всі ваші товари та контролювати їх залишки. У вибраний сервіс підтягнеться інформація, яку ви самі заповнили у картці товару у сервісі HugeProfit: це назва товару, його опис, кількість доступного товару на складі, ціна товару. Також підтягнеться обрана вами категорія товару та валюта, в якій ви продаєте.

Розглянемо з прикладу АЛЛО.

  • Ознайомтеся з Інструкцією закладу контенту через фіди, яка міститься в розділі Фіди – Інструкція з додавання фідів (Скрін 1).
Скрін 1.
  • У контексті використання XML файлу нас цікавить перший крок Додати фід (Скрін 2).
Скрін 2.
  • Як тільки ви оберете Додати фід, вам відкриється можливість додавання XML або як файлу, або як посилання (Скріни 3, 4).
Скрін 3.
Скрін 4.

Ми рекомендуємо додавати файл у вигляді посилання, щоб інформація, яка оновлюється у сервісі, також могла постійно оновлюватись на сторонньому майданчику.

  • Щоб додати посилання, вам необхідно повернутися у вкладку, яка відкрилася після того, як ви натиснули XML список товарів на певному складі (Скрін 5) та скопіювати посилання на хмл файл (Скрін 6), а потім натиснути кнопку Надіслати (Скрін 7).
Скрін 5.
Скрін 6.
Скрін 7.

Далі процес інтеграції проводиться на стороні стороннього майданчика.

Зверніть увагу! Коли ви завантажуєте хмл файл, відбувається часткова інтеграція сервісу HugeProfit зі стороннім майданчиком. Ви НЕ зможете приймати та підтверджувати замовлення з неї через наш сервіс, але зможете вивантажити всі ваші товари з HugeProfit одним файлом та контролювати залишки товарів після додавання продажів.

Схожий запис