Магазини одягу та інших варіативних товарів є доволі поширеним явищем сьогодні. З кожним тижнем, а то і днем, на просторах Інтернету з’являється все більше та більше різноманітних магазинів. Можливостей зараз є чимало, тож конкуренція в цій сфері доволі висока.

Аби втриматись на плаву серед «акул бізнесу» необхідно постійно оптимізувати свою роботу. Для цього варто покращити облік, роботу з клієнтами, почати аналізувати свій прибуток та багато іншого.

Звичайно, в голові всього не втримаєш, особливо коли твій магазин набирає обертів, і з маленького магазина з 5 тисячами підписників він перетворюється на повноцінний з 50 тисячами. Для таких випадків і є HugeProfit. Про його користь поговоримо далі.

Що таке HugeProfit і для чого він?

Сервіс HugeProfit – CRM-система, що призначена для обліку залишків товару, контролю продажів та наочного відображення доходів та витрат.

Якщо ви займаєтеся продажем варіативного товару, такого, як наприклад, одяг, взуття, постільна білизна чи інше, вам достатньо просто вказати при створенні товару, що це варіативний товар, і система сама запропонує вам кроки подальшого заповнення.
Ви зможете створювати, як загальноприйняті варіанти (кольори, розміри), так і використовувати власні варіанти відмінностей товару (Скріни 1, 2, 3, 4, 5, 6).

Скрін 1.
Скрін 2.
Скрін 3.
Скрін 4.
Скрін 5.
Скрін 6.

При продажу одягу чи інших варіативних товарів HugeProfit буде корисний також завдяки таким функціям.

Облік товарів

Все, що вам потрібно – додати товар у сервіс, його кількість, ціну та інші характеристики (розміри, кольори, дизайн і т.д) і все. Далі HugeProfit все зробить за вас. Це особливо зручно, якщо ви торгуєте по дропшипінгу. Дивіться залишки, переглядайте торгові пропозиції, відстежуйте наявність на складах, бронюйте товари та керуйте їх переміщенням.

Облік фінансів

Керуйте бухгалтерією прямо у додатку: додавайте продажі, закупівлі, повернення та інші витрати чи прибутки. Сервіс все прорахує за вас: скільки коштів ви вклали у товар, який ваш чистий прибуток за місяць, скільки у вас було запланованих та випадкових витрат, яка ваша точка беззбитковості та інше.

Відстеження логістики

Весь цикл – від отримання замовлення та бронювання товару на складах, до відправлення та оплати – в єдиному вікні.

Контроль завдань

Ставте завдання вручну або автоматично на менеджерів або цілу групу та зробіть контроль у магазині прозорим. Обмежуйте права працівників, щоб вони не зробили помилок.

Робота з клієнтами

Створюйте клієнтську базу, керуйте системами лояльності, вітайте постійних клієнтів з Днем народження: HugeProfit про все вам нагадає.

Інтеграції

Завдяки інтеграціям з Новою та Укр Поштами, не потрібно ніяких сторонніх додатків, аби керувати відправленнями. Все це можна зробити прямо в сервісі.

Інтеграція з РРО дозволяє створювати фіскальні чеки, і, за бажанням клієнта, видавати їх.

Звіти

Завдяки розділу «звіти» ви можете визначити найприбутковіші товари вашого магазину, що найбільше продаються, і який відсоток прибутку приносить кожен товар.

Як бачите, спектр функцій HugeProfit доволі широкий, і це ще не все. З сервісом HugeProfit ви можете фільтрувати продажі по каналам, закуповувати та продавати різних валютах, сканувати штрих-коди та друкувати цінники. До того ж, сервіс постійно радує своїх користувачів цікавими оновленнями, то ж функціонал HugeProfit часто пропонує нові функції.

А самим крутим є те, що керувати бізнесом ви можете прямо в телефоні! Просто завантажте додаток HugeProfit в PlayMarket і керуйте своїм магазином з будь-якої точки світу.

Якщо ви все ще не впевнені, що HugeProfit стане в нагоді вашому магазину, пропонуємо вам скористатись пробною версією. До того ж, в додатку можна отримати 300 гривень нагороди. Всі завдання – просто етапи початку вашої роботи із системою обліку. Виконати їх дуже просто! А після цього, на ваш рахунок зарахуються 300 грн, за які можна придбати тариф «Профі» на один місяць або «Початківець» на три місяці.

Відчуйте всі переваги HugeProfit прямо сьогодні!

Схожий запис