У сервісі HugeProfit ми працюємо над тим, щоб ваш бізнес мав максимальний контроль над обліком товарів та замовлень, навіть якщо ви співпрацюєте з різними маркетплейсами. Наша система дозволяє забезпечити зручну та ефективну взаємодію з цими платформами, зберігаючи точність та структуру ваших даних.


Дані про ваші товари передаються на маркетплейси в режимі онлайн, миттєво оновлюючи інформацію про залишки та ціни.

Зв’язок за Артикулами та Назвами

  • Унікальність Артикулів та Назв: Для успішної синхронізації даних, важливо, щоб артикули та назви товарів у системі HugeProfit були ідентичні тим, що на маркетплейсі. Якщо дані не співпадають, синхронізація не відбудеться.
  • Інформативні Іконки: Ви можете визначити, які товари синхронізуються з конкретним маркетплейсом, завдяки інформативним іконкам поруч з товарами Скрін 1. Це допомагає зрозуміти, які товари підпадають під синхронізацію та які – ні.
Скрін 1
  • Коли замовлення надходить з маркетплейсу, навіть якщо ви ще не підтвердили його, система автоматично резервує необхідну кількість товарів. Це означає, що доступна кількість товарів буде автоматично коригуватися. Наприклад, якщо ви мали 10 товарів і замовлення на 1 одиницю, доступна кількість стає 9, яке оновлюється і в системі HugeProfit і на маркетплейсі.

Ми робимо все можливе, щоб забезпечити вашому бізнесу зручну та точну синхронізацію з маркетплейсами. Використовуйте наші функції для оптимізації управління товарами та замовленнями, незалежно від кількості платформ, з якими ви співпрацюєте.