Крок 1. Чітко слідувати всім інструкціям, вказаним на сервісі Checkbox, до пункту “налаштування роботи з порталом”. Після цього слідуйте нашим крокам. [посилання]

Крок 2. Після успішного встановлення програмного забезпечення Checkbox і підключення терміналу перейдіть в розділ POS Термінал у розділі налаштувань. Якщо цього розділу немає, увімкніть його во вкладці налаштувань.

Крок 3. Підключіть ваш рахунок до терміналу, натиснувши кнопку “редагувати” і вибравши відповідний рахунок. У списку рахунків будуть відображатися лише рахунки з IBAN. Після цього етапу ваш обліковий запис буде підключений до терміналу, і ви зможете розпочати оформлення продажу.

Крок 4. Оформлення продажу. Якщо ви все підключили правильно, при виборі рахунку з’явиться кнопка “Оплатити терміналом”, а також RRN транзакції.

Після натискання на “Оплатити терміналом” ваша сума автоматично відправляється на термінал і буде очікувати оплати.

У випадку, якщо клієнт не оплатив, через деякий час з’явиться помилка з можливістю повторної відправки суми на термінал.

Якщо все пройшло успішно, поле RRN транзакції заповниться даними і збережеться під номером в вашій продажу, автоматично фіскалізуючись.

На сторінці POS Терміналу, в розділі налаштувань, во вкладці “Список транзакцій” ви зможете побачити дані про продаж, натиснувши на продаж і перейшовши до нього, або натиснувши на ID транзакції, щоб подивитися інформацію про чек.

Також ви можете переглянути дані про чек в розділі перегляду продажу в полі ID транзакції.