1. Увімкнення знижок.
  2. Відсоток від суми
  3. Накопичення бонусів.

Увімкнення знижок.

Для того щоб налаштувати знижки для клієнтів потрібно перейти в розділ Клієнти. Далі кнопка Налаштування знижки (Скрін 1).

Скрін 1.

Вмикаємо перемикач програми лояльності.

Скрін 2.

Відсоток від суми.

У першому виді знижок “Відсоток від суми” вказуєте ПОРІГ загальної суми покупок клієнта. Тобто Клієнт має накупити товарів на певну суму щоб для нього почала застосовуватись знижка.

Коли Клієнт досягне цього порогу то йому присвоїться відповідна налаштована знижка. Вона буде застосовуватись до кожної наступної покупки клієнта. Щоб додати декілька різних розмірів знижки, натисніть кнопку Додати поріг. Налаштування увійдуть в силу після натиснення кнопки Зберегти (Скрін 3).

Скрін 3

Клієнтам, які вже пройшли заданий поріг знижка присвоється в момент завершення налаштувань (Скрін 4).

Скрін 4.

Тоді в продажі при виборі відповідного клієнта відразу застосується його знижка (Скрін 5).

Скрін 5.

Якщо є потреба застосувати знижку відразу то після оформлення продажу можна відкрити редагування продажу, буде відразу запропонована нова знижка клієнта. Достатньо лише зберегти продаж (Скріни 6, 7).

Скрін 6.
Скрін 7.

Будьте уважні! Якщо Ви хочете редагувати продажі які були ще без знижки , то запропоновану набуту знижку потрібно прибрати при редагуванні старого продажу.

Накопичення бонусів.


Для підключення цього виду знижок потрібно перемкнути прапорець (Скрін 8)

Скрін 8

Якщо була налаштована інша система знижок то знижки конкретних клієнтів, встановлені їм системою раніше, залишаться незмінними.

Нарахування бонусів відповідного розміру на Баланс користувача починається з того продажу на якому він пройшов поріг відповідно до налаштувань(Скрін 9, 10).

Скрін 9.
Скрін 10.

Також баланс можна змінювати в ручну (Скрін 11).

Скрін 11.

Використовувати Баланс Клієнта можна при будь якій його покупці. Тип знижки потрібно змінити на фіксовану, та записати величину знижки не більше ніж є на балансі у Клієнта, який також показується після вибору Клієнта у вікні створення продажу(Скрін 12).

Скрін 12.

Це одноразова фіксована знижка для Клієнта. ЇЇ розмір зніметься з балансу Клієнта (Скрін 13).

Скрін 13.

Варто зауважити що коли застосується фіксована знижка то з такого продажу нарахування на баланс Клієнта не буде. Відсоткової знижки це не стосується.
Бонуси на баланс продовжать нараховуватись в наступних продажах.