Попередження: Для інтеграції HUGEPROFT з ХОРОШОП – в акаунті Хорошоп повинні бути підключені тарифи Pro або В2В та включена передача даних по API, на інших тарифних планах – Хорошоп не надає доступу до свого API

  1. Інтеграція.
  2. Завантаження та Синхронізація товарів

Інтеграція

В системі HugeProfit знаходимо НалаштуванняІнтеграціїХорошоп, та переходимо до заповнення форми (Cкрін 1, 2).

Cкрін 1.
Cкрін 2.

Форма включає у себе:

  • Логін.
  • Пароль.
  • Посилання на магазин Хорошоп.
  • Поле вибору складу.
  • Додаткові налаштування при інтеграції.

Логін та пароль ви можете взяти зі свого облікового запису продавця Хорошоп. Однак, ми радимо завести для інтеграції інший обліковий запис.

Для цього необхідно зайти на свій аккаунт продавця на Хорошоп і виконати наступні кроки:

  1. В особистому кабінеті Хорошоп вибираємо НалаштуванняАдміниДодати (Cкрін 3).
    Додаємо його.
Cкрін 3.

2. Повертаємося в сервіс HugeProfit, вводимо логін та пароль новоствореного адміна.

3. Обираемо актуальний склад.

4. Додаємо посилання на ваш магазин Хорошоп (на кореневу папку та без слешу в кінці, наприклад https://hprofit.com.ua).

5. Далі вам треба опрацювати додаткові налаштування: Оновлювати залишкиОновлювати ціни та Оновлювати статуси в замовленнях (Cкрін 4 ).

Cкрін 4.

Усі налаштування, які вам необхідні, слід відзначити галочками. Якщо вам щось не потрібне, просто приберіть галочку з відповідного пункту.

Оновлювати залишки — як тільки кількість товару в системі HugeProfit зменшиться або збільшиться, відразу зміниться кількість товарів й у Хорошоп.

Оновлювати ціни — якщо ви змінюєте ціни на товар у системі HugeProfit, вони також оновлюються і у Хорошоп.

Оновлювати статуси в замовленнях — як тільки ваше замовлення змінить статус у системі HugeProfit, аналогічна зміна відбудеться і у Хорошоп.

6. Після того, як всі поля заповнені натискаємо “Зберегти”.

Як тільки інтеграція з Хорошоп буде закінчена, в системі будуть відображатися ваші замовлення з цієї платформи (Cкрін 5).

Cкрін 5.

Завантаження та Синхронізація товарів

Коли інтеграція з Хорошоп стане активною, вам стане доступний ще один модуль Завантажити товари з майданчика (Cкрін 6).

Cкрін 6.

Цей модуль дає можливість завантажити товари з майданчика Хорошоп у HugeProfit (Cкрін 7).

Якщо ви оберете Оновити усі залишки, система піддягне кількість товарів, яка вказана у Хорошоп та оновить кількість товарів у вашому акаунті HugeProfit.

Якщо ви оберете Завантажити нові товари без залишків, до вашого акаунта у HugeProfit додадуться нові товари з Хорошоп без залишків.

Зв’язати наявні товари без створення нових – синхронізує товари по артикулу.

Скрін 7.

Варіант Завантаження БЕЗ створення товарів завантажить в пам’ять товари. Їх можна буде синхронізувати в ручну через кнопку шестерінки на товарах.

Скрін 8.

Масова прив’язка дозволяє зручніше робити ручні прив’язки після того, як товари завантажились в пам’ять.

Скрін 9.

Модуль Вивантажити товари з CRM на сайт — товари з сервісу завантажуються на ваш сайт та зв’язуються. Ви отримуєте замовлення, обробляїти їх, та автоматично контролюєте залишки (Скрін 10).

Скрін 10.

УВАГА!

Товари в Хорошоп та сервісі HugeProfit зв’язуються за ідентичними артикулами. Якщо ваш товар має різні артикули в HugeProfit та Хорошоп, він не буде пов’язаний.

Якщо буде неможливо зв’язати товар, при розвантаженні товарів з Хорошоп в сервіс буде створюватися новий товар з назвою, вказаною вами в Хорошоп, навіть якщо аналогічний товар вже існує в системі HugeProfit, але з іншою назвою та артикулом.

Якщо ви провели синхронізацію (при цьому не стали підтягувати товари з Хорошоп), але ваші товари в двох системах мають різні назви та артикули, ви в будь-якому випадку отримуватимете замовлення з Хорошоп. Також у вас буде можливість самостійно пов’язати ваші товари; або при оформленні продажу вам щоразу потрібно буде вибирати в системі HugeProfit товар, який у вас замовили.

Схожий запис