1. Інтеграція.
  2. Завантаження та Синхронізація товарів

Інтеграція

В системі HugeProfit знаходимо НалаштуванняІнтеграціїRozetka, та переходимо до заповнення форми (Cкрін 1, 2).

Cкрін 1.
Cкрін 2.

Форма включає у себе:

  • Логін.
  • Пароль.
  • Поле вибору складу.
  • Додаткові налаштування при інтеграції.

Логін та пароль ви можете взяти зі свого облікового запису продавця Розетки (seller.rozetka.com.ua). Однак, ми радимо завести для інтеграції інший обліковий запис.

Для цього необхідно зайти на свій аккаунт продавця на Rozetka (seller.rozetka.com.ua) і виконати наступні кроки:

  1. В особистому кабінеті Розетки вибираємо НалаштуванняМенеджериДодати менеджера (Cкрін 3).
    Додаємо його.
Cкрін 3.

2. Йдемо в Управління товарами, вибираємо Управління прайс-листами та налаштовуємо Тип синхронізації: Особистий кабінет (API)(Cкрін 4).

Cкрін 4.

3. Повертаємося в сервіс HugeProfit, вводимо логін та пароль новоствореного менеджера та обираемо актуальний склад.

4. Далі вам треба опрацювати додаткові налаштування: Оновлювати залишки, Оновлювати ціни та Оновлювати статуси в замовленнях (Cкрін 5).

Cкрін 5.

Усі налаштування, які вам необхідні, слід відзначити галочками. Якщо вам щось не потрібне, просто приберіть галочку з відповідного пункту.

Оновлювати залишки – як тільки кількість товару в системі HugeProfit зменшиться або збільшиться, відразу зміниться кількість товарів й у Розетці.

Оновлювати ціни – якщо ви змінюєте ціни на товар у системі HugeProfit, вони також оновлюються і у Розетці.

Оновлювати статуси в замовленнях – як тільки ваше замовлення змінить статус у системі HugeProfit, аналогічна зміна відбудеться і у маркетплейсі Розетка

5. Після того, як всі поля заповнені натискаємо “Зберегти”.

Як тільки інтеграція з Розетка буде закінчена, в системі будуть відображатися ваші замовлення з цієї платформи (Cкрін 7).

Cкрін 7.

Завантаження та Синхронізація товарів

Коли інтеграція з Розетка стане активною, вам стане доступний ще один модуль Завантажити товари з майданчику (Cкрін 8).

Срін 8.

Цей модуль дає можливість завантажити товари з майданчика Розетка у HugeProfit (Cкрін 9).

Якщо ви оберете Оновити усі залишки, система піддягне кількість товарів, яка вказана на Розетці та оновить кількість товарів у вашому акаунті HugeProfit.

Якщо ви оберете Завантажити нові товари без залишків, до вашого акаунта у HugeProfit додадуться нові товари з Rozetka без залишків.

Зв’язати наявні товари без створення нових – синхронізує товари по артикулу.

Скрін 9.

Варіант Завантаження БЕЗ створення товарів завантажить в пам’ять товари. Їх можна буде синхронізувати в ручну через кнопку шестерінки на товарах.

Скрін 10.

Масова прив’язка дозволяє зручніше робити ручні прив’язки після того, як товари завантажились в пам’ять.

Скрін 11.

УВАГА!
Товари в Розетці та сервісі HugeProfit зв’язуються за ідентичними артикулами. Якщо ваш товар має різні артикули в HugeProfit та Розетці, він не буде пов’язаний.

Якщо буде неможливо зв’язати товар, при розвантаженні товарів з Розетки в сервіс буде створюватися новий товар з назвою, вказаною вами в Розетці, навіть якщо аналогічний товар вже існує в системі HugeProfit, але з іншою назвою та артикулом.

Якщо ви провели синхронізацію (при цьому не стали підтягувати товари з Розетки), але ваші товари в двох системах мають різні назви та артикули, ви в будь-якому випадку отримуватимете замовлення з Rozetka. Також у вас буде можливість самостійно пов’язати ваші товари; або при оформленні продажу вам щоразу потрібно буде вибирати в системі HugeProfit товар, який у вас замовили.

Схожий запис