Підприємці нової формації, мабуть, і не застали часи, коли можна було продавати товар, тільки стоячи біля свого лотка недалеко від будинку. Зараз географія не має значення! Ви можете жити в маленькому селі з прекрасними видами та продавати товари та послуги по всьому світу! Не обмежуйтеся своїм містом і навіть країною. З хорошим товаром Ви легко можете вийти на міжнародний рівень і продавати не тільки в своїй країні, Європі, але навіть за океаном: в США або неіснуючої Австралії 🙂

Скільки каналів продажів ви використовуєте?

Якщо ви продаєте тільки на одній своїй сторінці в Instagram або своєму сайті – ви втрачаєте велику частку своїх продажів! Люди купують у різних місцях! Хтось терпіти не може купувати в соцмережах і взагалі не розуміє, як це взагалі можливо? Хтось купує тільки на великих маркетплейсах! А хтось не хоче переплачувати і використовує прості дошки оголошень для покупок!

Де можна продавати свої товари?

  1. Сторінки в РІЗНИХ соціальних мережах: Instagram, Facebook, YouTube і навіть Tik-Tok.
  2. Різні маркетплейси: міжнародні Amazon, Ebay, Etsy, локальні Prom.ua, Rozetka.ua, allo.ua і безліч інших – для кожної країни свої.
  3. Популярні дошки оголошень, такі як OLX. Так, там теж продається багато нових товарів!
  4. На власному сайті, який можна підключити до Google Shopping і використовувати такі технології як Facebook Pixel (поговоримо про це пізніше).

Опануйте різними інструментами для залучення Клієнтів і збільшуйте доходи багаторазово. Навіть якщо з кожного каналу ви будете отримувати не так багато клієнтів, все одно в сумі виходить величезна цифра і відмінні продажі.

У чому складність?

Збільшуючи кількість каналів продажів, збільшується кількість роботи, яку вам потрібно робити: оновлювати картки товару, стежити за залишками і наявністю, приймати замовлення з кожного каналу.

Застосовуйте інструменти обліку продажів з кожного каналу для аналізу та планування розвитку бізнесу. Простий і доступний сервіс – HugeProfit з можливістю безкоштовного використання. Враховуйте залишки товарів, контролюйте продажу з різних каналів, формуйте список товарів на відправку, відстежуйте статус відправлених посилок.

Шлях у великий бізнес починається з багатоканальності та HugeProfit! Почніть прямо зараз, переходите на сайт сервісу.

Схожий запис